fbpx

dig

Før du søger hjælp hos mig
– skal du vide, at jeg bruger mit klarsyn til at se, hvad der er vigtigst for dig. På den måde får du det, du har allermest brug for.

Enkelte gange kan én session være nok, men min erfaring viser mig, at det er bedst med et forløb, fordi enhver udviklingsproces tager tid at implementere. Du skal være med helt ned på celleniveau og opnå en højere bevidsthed, mentalt, følelses – og tankemæssigt, for at du kan mærke svarene, starte din forandringen indefra og skride til rette handling.

Succes betyder noget forskellig fra person til person. Jeg hjælper dig på din til personlig succes. Jeg er med til at skabe overflod i dit liv, hvad enten du har brug for mere trivsel, økonomisk flow eller bedre balance i dine relationer.

Alt omkring dig forandrer sig – gør du? Når du bevæger dig igennem livet, kan du vælge at gøre det bevidst eller ud fra de normer, den moral og den kulturelle og sociale indlæring, der er indkodet i dig undervejs.

Vælger du den bevidste vej, kræver det et kontinuerligt fokus på sammenhængen mellem din indre og ydre verden. I min optik er det det hele værd at vælge den bevidste vej og smide autopiloten ud ad vinduet.

Det er kun dig, der kan tage ansvar for dit liv, din succes og for at de ting, der betyder noget for dig, er i dit liv. Er du omgivet af mennesker, der løfter og motiverer dig – personligt og professionelt? Er du et menneske, der motiverer og løfter andre?

Måske er du nået til en skillevej i livet, og har besluttet dig for, at du skal i en ny retning. Måske er du allerede godt på vej i din realiseringsproces og ønsker at få et boost i en bestemt retning. Uanset hvor du står, så kan jeg støtte dig et stykke af vejen. Du vil få en sparringspartner, der ikke altid stryger dig med hårene. Jeg kaster lys på det, som jeg fornemmer er indkodet ubevidst hos dig, fordi det kan stoppe dig i din proces.

Hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive en SMS til 20192221 eller sende en mail til mail@nickolasmanos.dk

Min agenda er at frigøre dig, så du kan tage reelt frie valg, ud fra de sande svar, der ligger inde i dig.

Du er et menneske, der vil investere i dig selv og tør at gå ’all in’, skifte perspektiv samt gå efter en større bevidsthed livet. Jeg er 100 % tilstede, går ved siden af dig – og forventer også, at du er fuldt ud tilstede og tager handling undervejs.

Det er dig, der skaber forandringer i dit liv. For mig er det ikke afgørende, om du er nået langt på ydersiden, med en flot karriere, eller om du har gransket din sjæl og har skabt et harmonisk privatliv.

Det vigtige er, at du er klar til at tage fat, der hvor det ikke fungerer optimalt og gøre en indsats for at skabe forandring.

Du vil lære at mærke og forstå dig selv og dine ubevidste reaktioner. Du får mulighed for at give slip på det, der er uhensigtsmæssigt for dig. Du kommer til at kunne fornemme, hvornår noget føles sandt for dig.

Det kræver din tid, energi og fokus at ændre dig selv og verden omkring dig. Jeg hjælper og motiverer dig undervejs.

Du kan kontakte mig for én til én sessioner, længere forløb og kurser. Jeg arbejder både med din indre forløsning og healing samt din evne til at omsætte dit potentiale og stå i din fulde kapacitet.

Når du kommer til mig, skal du være klar til at modtage hjælp, blive konfronteret med det, der står i vejen for dig. Du skal være klar til at yde en indsats for at opnå større selvindsigt og livstilfredshed – personligt og professionelt.