fbpx

DIT liv er DIN guru

29. januar 2020

Ikke Dalai Lama, ikke Shiva, ikke Yogi Bajan – inegn andre end DIG (no offence ya’ll – jeg elsker jeg alle)

Du skal have det så godt med dig selv, se sådan op til dig selv, være så glad for det, du siger, gør og er, at du er og bliver din egen guru.

Men jeg har det ad h til, der er sket det her forfærdelige, livet er hårdt, jeg har ingen penge, jeg har ingen venner, min familie forstår mig ikke, der er ingen, der forstår mig…

Svar:
Det har alle ind imellem, der sker vilde ting i livet, ja, det er det for alle, når du siger det, får du det heller ikke, nej, for du bliver ved med at holde fast i den sandhed, og så manifesterer du den, forstår du din familie, forstår du dig selv…

Jeg vil ikke finde mig i, jeg vil ikke være fattig, jeg vil ikke bo her, jeg vil ikke have sådan én familie, jeg vil ikke have sådan en partner…

Svar:
Hvad vil du have?

Det er det, du vil manifestere. Du manifesterer altså også det du ikke vil, så lad være med det.

Men hvis du føler, at du ikke kan det, så er der en masse ting, du slæber rundt på, som du ikke har brug for. Noget der ligesom stopper dig i at leve det ud og gøre det.

For ved du hvad – livet er ustyrlig simpelt:

Vid hvad du vil, glem alt det du ikke vil, og alt det der ikke får dig den vej, du gerne vil. Fokusér.

Det at du lever i mod og ikke i frygt – altså at du deltager i livet, ved at bevæge dig den vej, du gerne vil. Det vil udvikle dig og vise dig vejen, hvis du tør, og hvis du vil.

Du har ikke brug for, at en anden viser dig vejen. Du har ikke brug for en guru. Du har brug for dig. Du har brug for mod til at være dig. Du har brug for mod til at leve, som du vil leve.

Hvis du ikke kan se, at dit liv er din guru på den her måde, så har du brug for en trædesten eller to, du har brug for nogle gode råd, du har brug for at se, hvorfor du ikke går den vej, du gerne vil, du har brug for at blive støttet i det første skridt eller to. Det kan der være stor sandhed i, og så ringer du bare.

Til mig eller en anden. Til en healer eller en clairvoyant. Til en klangmassør eller en yogalære.

Det er fuldstændig ligegyldigt, hvad din hjælp udbyder, der sker KUN noget, hvis du har fuld tillid, åbner dig selv og dit hjerte HELT op til den person, og så virker ALT lige godt, uanset hvad det hedder.

Det ligger i den tiltrækning, som du ikke behøves at forklare – den er der bare: den her person er bare for vild, den her person skriver det helt rigtige for mig, den her person gør bare det helt rigtige og det vigtigste: det rør mig dybt i hjertet – det ræsonnere fuldstændig med mig – DER skal du hen og få den hjælp, du har brug for til at komme VIDERE – det er ikke meningen, du skal blive hængende.

Hvis dette ræsonnerer med dig, der hvor du er, men du kan ikke rigtig komme i gang med at leve i mod, så er det MIG, der kan hjælpe dig videre, så du kan se og mærke at livet er din guru – DU er din guru – og så ringer du bare.

(eller skriver en e-mail 😉

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: