fbpx

Jeg ser i mørket nu lyset

16. januar 2020

Jeg ser i mørket nu lyset…

Dagen gryr i skrivende stund. Mantraet moh mohiā kører i baggrunden. Det er smukt og stille her. Ordene i mantraet er:

moh mohiā jānai ḏūr hai
kaho Nānak saḏā haḏūr hai

De betyder:

Opslugt af emotionel tilknytning tror vi at rejsen til en højere bevidsthed,
og det at blive ét med os selv, er meget lang
Nanak siger: det er her lige nu – tilgængelig for os alle

Jeg mærker sandheden i det, og nu græder jeg igen, men det er glædestårer.

De sidste par dage har været fulde af frihed og glæde blandet med sorg og følelsen af at miste. Det er som om, jeg er meget tættere på alt det, jeg altid har drømt om. Jeg har haft mange visioner om min fremtid, men jeg har været bange og følt, at jeg ikke kunne gøre det, men nu kan jeg mærke, at det kan jeg godt.

Det kom der ud af at træde ud af min familie og træde ud af de andre relationer, som heller ikke løftede mig den rette vej.

En anden ting der kom ud af det er ren og meget højtvibrerende kærlighed. Jeg ser så tydeligt og klart nu kærligheden til min familie – mine relationer. Jeg ser alt det, de har intentioner om at gøre, men som de ikke kan pga. deres skygger.

Jeg har arbejdet med andres mørke nu i fire år professionelt og mit eget i snart 44 år, men det er som om, at det først er nu, at jeg ser mine relationers lys igennem mørket – og mit eget…

Jeg er sikker på at min spiritualitet – mit virke, alle de ceremonier jeg har været med til, mine rejser, alle de mennesker jeg har mødt og hjulpet, de uddannelser jeg har afholdt, min navneændring, mine visioner og drømme, mine valg – før, nu og det der kommer meget snart, har ført mig præcis hertil, at jeg nu kan se mine relationers lys for første gang.

Jeg begynder at se folks lys i stedet for deres mørke 😀 endelig – TAK! Og nu bliver jeg rørt igen, og ja, nu græder han igen.

Så mærker jeg en følelse af at: Nå, men så skal jeg da tilbage til dem, men det skal jeg ikke. Nu skal jeg manifestere alle mine glemte drømme og leve det liv, der er ment for mig og som jeg har set i mine visioner de sidste fire år, og nå alle de mennesker, som det er meningen, jeg skal nå.

Det er meget smukt og rørende at se deres lys og deres smukke sjæl, samtidig med at jeg bliver meget ked af, at de ikke kan slippe deres skygger og leve mere frit, være glade og lykkelige. Jeg elsker deres lys og deres sjæl, men jeg skal ikke se mig tilbage nu. Jeg husker dem alle, familien, vennerne, de mennesker jeg har mødt – deres lys og kærlighed tager jeg med mig i hjertet og i sindet, når jeg går.

Jeg skal betræde den sti, som jeg så i min vision d. 12/12-2019. Den sti som er min – min spiritualitet, mit lys, min visdom er og skal være min levevej. De skal være ét og samme. Det eneste jeg skal gå med er mit lys, som er mine menneskelige og sjælslige kompetencer – intet andet. Jeg vil dele med jer efterhånden, som jeg betræder stien, hvad det er, jeg må gøre.

Jeg ved lidt om, hvor det fører mig hen til en start, men jeg ved ikke, hvordan det vil gå, og jeg kender ikke resultatet af det, men jeg skal gøre det. Det er den sande lyskrigers vej. Lysarbejde er en stor del af min livsvej – klarsyn og healing, at guide folk ud af frygt og ind på deres livsvej blandt andet ved hjælp af disse skriv.

Det skræmmer mig – ”ikke at vide”, og jeg mærker frygten fra slægten, men jeg gør det, for jeg vælger mig selv til på den måde, og jeg vælger at stole på Moder Jord og Universet. Jeg ved, jeg klarer det, og jeg bliver glad i hjertet. Jeg føler mig fri. Jeg føler mig elsket.

Jeg kender den vej, som jeg skal betræde. Den er til tider hård, men det er blot en del af min udvikling – det at vokse. Jeg kan godt huske vokseværk, fra da jeg var dreng – det gjorde nas. Men jeg vil gerne vokse – blive ved med at vokse, og det kræver, at jeg bevæger mig i forhold til de kald, jeg får. Sådan er det for mig, det er min vej i dette liv.

Vær ærlig overfor dig selv, det du vil og drømmer om, for du kan godt gøre det. Også selvom du er bange og fortæller dig selv, at du ikke kan, at det er for sent, at det ikke er for dig i dette liv, for husk hvad Nanak siger:

Det er her lige nu – tilgængeligt for os alle.

Det kom der ud af at gå – alt det lys, al den frihed, al den kærlighed.

Jeg elsker igen…

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: