fbpx

Jeg siger ydmygt ja

21. januar 2020

I dag har mit nye navn og numeroskop fødselsdag. For et år siden fik jeg en numerologisk session og præcis d. 21. januar 2019, skiftede jeg navn. Det blev offentliggjort på Facebook 3. marts 2019. Allerede dengang skrev jeg, at jeg måske endda ville skifte navn igen, og det var rigtigt. I dag har jeg lavet en lille justering af mit tredje navn, så nu er mit fulde navn:

Nickolas Leonard Manos Petersen

Numerologisk set er den samlede energi i mit numeroskop med dette navn præcis den samme, som det min numerolog lagde for mig. Jeg har bare haft på fornemmelsen et stykke tid, at der skulle ske noget med det tredje navn, og det kom så her i december under englenætterne.

Jeg fandt navnet Manos, og jeg blev rørt dybt i hjertet. Det er et meget almindeligt navn i Grækenland. På spansk betyder det ”hænder”, men det betyder også ”skæbnes hænder”, og det passer så godt til mig. Jeg har altid vist, at der var noget med mine hænder og i 2015, fandt jeg ud af, at jeg har healende hænder, at jeg er fysisk healer. Siden 1. marts 2018 har jeg levet af at bruge mine healerevner og mit klarsyn.

Jeg elsker hele mit navn nu – dem alle sammen, deres betydning og energi. De er så smukke.

Til vintersolhverv 2018 var jeg på Kreta med en gruppe, for at hente en grals-energi. Den energi skulle hjælpe os til at forstå, at vi er det 5. element, vi står i midten, vi er gralen. Vi er alle graler mere eller mindre bevidste, og at kærligheden er det, der gør os til gode graler – det højeste bevidstheds kærlighed – Det Gyldne Lys.

På billedet fra Kreta, ser du mig stå indeni et oliventræ, som er mange hundrede år gammelt. Det er taget på vej tilbage fra dagens arbejde, som var ved et gammelt kloster hugget ud i bjerget i en kløft imellem på vej ned til havet, på Vintersolhverv d. 21. december 2018

Da jeg startede med at heale i 2015, sagde modtagerne hele tiden til mig: Du kanalisere så meget Det Gyldne Lys. Jeg smilede altid til dem og sagde: Tak. Jeg kunne jo godt se, hvad der skete i dem. Men da tæppet igen blev rullet for, og jeg blev mig selv igen, var jeg i fornægtelse: Jeg skulle ikke sættes i forbindelse med Det Gyldne Lys (bedre kendt som Kristus-energien) pga. traumer fra min skolegang med en indremissionsk klasselærer.

I dag har jeg adgang til et utal af forskellige energier, guider og mestre ud over det fysiske felt, og jeg fornægter ingen lunde længere Det Gyldne Lys – tvært imod. Pt. er jeg blandt andet ved at få åbnet og aktiverer det 15. chakra – alt dette sker for mig, fordi jeg har valgt denne vej som min livsvej. Jeg har sagt ja til at tjene via mit højeste med mine evner, og hjælpe andre på den måde. Sprede lyset og højne bevidstheden helt på min måde – med min tone med mit guddommelige lys.

Jeg har et enormt stærkt klarsyn, og jeg rejser i alle dimensioner, i tid og sted. Jeg kanaliserer og får adgang til tidssvarende energier løbende. Jeg formidler energierne – ikke specifikke navne på guider, mestre, steder eller dimensioner.

Det skal jeg bruge til at hjælpe jer med at finde ro og tillid i jer selv, finde jeres livsvej og begynde at gå på den, imens jeg følger jer et stykke på vej. Spirituelt er der ingen begrænsninger for mig i forhold til, hvad jeg kan arbejde med, men det er det, der er meningen, at jeg skal gøre.

D. 25. december 2019 fik jeg en ny åndelig mester, og jeg at vide, at jeg skal lave en cirkel, hvor der er plads til rigtig mange mennesker, så endnu flere kan få gavn af det, som jeg kan, og det jeg henter ved at gå den vej, som jeg går. Det er på vej, og der kommer nyt om det til marts, så følg endelig med.

Jeg er utrolig ydmyg overfor det, som jeg får at vide, jeg skal gøre. Jeg føler mig lille, og jeg føler, at det er alt for stort et ansvar for mig, men så får jeg at vide, at det er derfor, jeg skal gøre det. Jeg er ydmyg. Jeg er født til at lede på den måde (det turde jeg næsten ikke skrive, men det er sandt) 😉

Puha, ja, okay, og så er det, at jeg bøjer mig i støvet og påtager mig min opgave. Jeg ved jo, at jeg kan, jeg gør det jo, men jeg bliver alligevel bange og har ind imellem svært ved at mærke tilliden til mig selv og til at jeg virkelig kan det, og at jeg vil have nok til dagen og vejen. Mine guider bliver ved med at fortælle mig, at det skal de nok sørge for, jeg skal bare gøre. Bare gøre det… Bare er virkelig et dårligt ord i denne og mange andre sammenhænge 😉 Det er ikke en let vej – tro mig.

Jeg siger ydmygt ja, og beder alle mine guider om styrke og mod til at kunne gøre det, jeg skal og om hjælp til at modtage det, jeg har brug for, for at kunne gøre det.

Hvorfor er det vigtigt for mig, tænker du måske.

Det er det, fordi det netop er det, dette år handler om: Hvem er du, hvad er det meningen, du skal og hvordan træder du ind på den vej.

Jeg viser dig min vej. Forhåbentligt kan det inspirere dig, men lov mig én ting: Lad vær med at gøre det samme som mig eller nogen anden. Det vil aldrig virke for dig, men bliv inspireret til at mærke efter, få eventuelt hjælp og træd så ind på DIN vej. Det er det, der er meningen, og det er det 2020 handler om.

Jeg er her for at hjælpe på den måde.
Jeg er her til at tage din hånd for en tid.
Jeg er her for at vise dig trædestenene på din vej.

Det er min livsvej.

Jeg er lige her, og jeg siger ydmygt ja

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: