fbpx

Potentiale & Livsvej

– træd ind i din power, og giv dig selv den største gave til din fremtid.

Du fornemmer et behov for et skifte – lysten til noget andet arbejdsmæssigt. Du fornemmer, at der er noget uforløst i forhold til dig og din livsvej. Du fornemmer, at du har brug for hjælp til næste skridt, så er en Potentiale & Livsvej session lige det, du har brug for.

”Jeg kan kun sige: Tusind, tusind tak for det. Jeg er virkelig blæst baglæns på den rigtig, rigtig gode måde.”

I den første del af Potentiale & Livsvej kigger jeg på, hvad der er dit unikke potentiale. Det er vigtigt for dig at kende det, og det er alfa omega for dig at udleve det. Det er netop hvad energien i 2020 ønsker for dig – at du udlever dit potentiale.

I den anden del af Potentiale & Livsvej kigger jeg på, hvad der er din livsvej, hvordan du udlever dit unikke potentiale. Så hvis du er klar til den forandring og villig til at komme i gang med dit nye liv – din sande livsvej, så er det nu, du skal booke en Potentiale & Livsvej session.

Du får:
– to timers live online session
– dit ypperste potentiale
– den bedste livsvej for dig
– mere kapacitet
– bedre resultater
– større tillid og frihed
– det hele på lydfil

Hvis ikke du udlever dit potentiale og går den forkerte vej, så bliver du træt af livet, drænet og måske endda mentalt eller fysisk syge af det. Du har før kunne arbejde med noget, som ikke var det bedste for dig, men det går ikke længere nu, dejlige menneske – smukke sjæl. Det er ønsket fra højeste sted, at du tager den rigtige plads i livet og gør det, der er meningen, du skal – tiden er inde.

Du får en lydfil af sessionen til senere brug, og du får mange informationer og indsigter, så det er et must. Sessionen foregår som en live online session.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en Potentiale & Livsvej session, så er du velkommen til at ringe eller skrive en SMS til: 20192221 eller sende en e-mail til: mail@nickolasmanos.dk

Se priser her