fbpx

Quantum Clearing

– din endelige frigørelse

Nu er det endelig muligt, at slippe alt det, der holder dig tilbage i alle tider: fortid, nutid OG fremtid.
Det er nu muligt med Quantum Clearing.

Det er som om, du helt magnetisk sidder fast. Du vil gerne videre og udleve dine drømme, men du kan ikke. Du kommer simpelthen ikke i gang. Du gør det ikke.
Det bliver muligt for dig, at gøre det nu efter en Quantum Clearing session.

Det er en helt ny metode, som jeg har fået adgang til via studier, opgraderinger og guidning. Den er så dyb, transformerende og opløftende – den er ikke lig noget, jeg før har oplevet eller arbejdet med.

Den reneste form for guidning jeg har prøvet, på en kærlig og venlig måde, med plads til humor og “no bullshit”.
Jeg er så vild med den måde Nickolas arbejder på, jeg har den dybeste respekt og stor taknemmelighed for alt det han har givet mig og hjulpet mig med (og det er ikke så lidt)
…”

Da jeg fik adgang til den, var det, som at være et helt nyt sted med en masse lethed og flow, et kærligt og magisk sted – fri af alt gammelt, nuværende og fremtidigt, som står i vejen for, at kunne udleve alle drømmene.

De drømme, som du ikke har fået gjort noget ved på grund af den magnetisme, nedadgående eller fastlåsende energi, som har holdt, stadig holder og vil holde dig tilbage – som er så fængslende og begrænsende. Det slutter nu.

Nu kan du få sluppet alt det i fortid, nutid og fremtid, som har stoppet, stopper eller vil stoppe dig i, at udleve det, du drømmer om. Det er muligt nu med denne metode og healing – Quantum Clearing.

Jeg er fysisk healer, og det vil du mærke i alle mine sessioner. Der følger fysisk forløsning og healing med samt årsagen til, hvorfra din fysiske smerte er opstået – altså 100% årsagsbehandling.
Men skal man ikke møde op fysisk, for at få fysisk healing? Ikke hos mig – det virker rigtig fint som fjernhealing.

Du får:
– to timers live online session
– frigørelse, lethed og flow
– mod, handlekraft og selvkærlighed
– 9 dages healing
– det hele på lydfil

Når du får denne dybe og højfrekvente hjælp – så slipper du alt det, der holder dig, hvor du er. Du slipper for at risikere, at blive træt af livet, drænet – for at blive mentalt eller fysisk syg på grund af dine begrænsninger. Du har før kunne, lade som om, og fortælle dig selv: alt er okay, men det går ikke længere nu, dejlige menneske – smukke sjæl.

Det er 2020 nu og al energi på Moder Jord og i Universet ønsker, at du vil slippe og skinne – nu. Det er ønsket fra højeste sted, det er det, der er meningen med dit liv – muligheden og tiden er kommet nu med Quantum Clearing.

Du får en lydfil af sessionen til senere brug. Du får mange informationer og indsigter, så den er guld værd. Sessionen foregår som en live online session.

Jeg glæder mig så meget til, at hjælpe dig på denne måde – det er så transformerende og selvkærligt. Det MÅ du bare give dig selv.

Hvis du ønsker at booke en Quantum Clearing session, så er du velkommen til at sende en e-mail til: mail@nickolasmanos.dk. Du kan også ringe eller skrive en SMS til: 20192221 

Du kan læse mere om mig her

Se priser her