fbpx

Quantum Clearing

– din endelige frigørelse

Nu er det endelig muligt, at slippe alt det, der holder dig tilbage i alle tider: fortid, nutid OG fremtid.

Frigørelsen til at leve det liv, der venter på dig. Det liv, som det er meningen, du skal leve.

Det er nu muligt med Quantum Clearing.

Det er måske som om, at du helt magnetisk sidder fast. Du vil gerne videre og udleve dine drømme, men du kan ikke. Du kommer simpelthen ikke i gang. Du gør det ikke.

Måske synes du, at verden er alt for stor. Du går måske endda og gemmer dig lidt. Måske fortæller du dig selv, at lykke, trivsel og overflod ikke er noget, der tilkommer dig.
Du tager heldigvis fejl. Moder Jord og hele Universet vil gerne se dig lykkelig – fri af alt det, der begrænser dig.

Quantum Clearing kommer med den frigørelse.

Du får:
– 2 timer og 30 minutters live online session
– frigørelse, lethed og flow
– mod, handlekraft og selvkærlighed

– fysisk, emotionel og mental forløsning
– 9 dages healing og en lydfil
af hele sessionen

Det er en ny metode, som jeg har fået adgang til via studier, opgraderinger og guidning. Den er så dyb, transformerende og opløftende – den er ikke lig noget, jeg før har oplevet eller arbejdet med.

Den reneste form for guidning jeg har prøvet, på en kærlig og venlig måde, med plads til humor og “no bullshit”.
Jeg er så vild med den måde Nickolas arbejder på, jeg har den dybeste respekt og stor taknemmelighed for alt det han har givet mig og hjulpet mig med (og det er ikke så lidt)
…”

Læs flere anmeldelser her

Da jeg fik adgang til den, var det, som at være et helt nyt sted med en masse lethed og flow, et kærligt og magisk sted – fri af alt gammelt, nuværende og fremtidigt, som står i vejen for, at kunne udleve alle drømmene.

De drømme, som du ikke har fået gjort noget ved på grund af den magnetisme, nedadgående eller fastlåsende energi, som har holdt, stadig holder og vil holde dig tilbage – som er så fængslende og begrænsende. Det slutter nu.

Nu kan du få sluppet alt det i fortid, nutid og fremtid, som har stoppet, stopper eller vil stoppe dig i, at udleve det, du drømmer om. Det er muligt nu med denne metode og healing – Quantum Clearing.

Jeg ser alt det, du ikke selv kan se – alt det, der står i vejen for din lykke, trivsel og overflod.

Du kan læse mere om mig her

Ud over at være clairvoyant, så er jeg også fysisk healer, og det vil du mærke i alle mine sessioner. Der følger fysisk forløsning og healing med samt årsagen til, hvorfra din fysiske smerte er opstået – altså 100% årsagsbehandling.
Men skal man ikke møde op fysisk, for at få fysisk healing?
Ikke hos mig – det virker også som fjernhealing.

Læs mere om healing, sammenhænge og effekt her

Når du får denne smukke, dybe og højfrekvente hjælp – så slipper du alt det, der holder dig, hvor du er. Du slipper for at risikere, at blive træt af livet, drænet – for at blive mentalt eller fysisk syg på grund af dine begrænsninger. Du har før kunne, lade som om, og fortælle dig selv: alt er okay, men det går ikke længere nu, dejlige menneske – smukke sjæl.

Det er nu og al energi på Moder Jord og i Universet ønsker, at du vil slippe og skinne – nu. Det er ønsket fra højeste sted, det er det, der er meningen med dit liv – muligheden og tiden er kommet nu med Quantum Clearing.

Du får en lydfil af sessionen til senere brug. Du får mange informationer og indsigter, så den er guld værd. Sessionen foregår som en live online session.

Er du klar til din endelige frigørelse og et liv med lykke, trivsel og overflod?
Så kan du booke en Quantum Clearing, ved at sende en e-mail til: mail@nickolasmanos.dk. Du kan også ringe eller skrive en SMS til: 20192221 

Med Quantum Clearing får du:
– 2 timer og 30 minutters live online session
– frigørelse, lethed og flow
– mod, handlekraft og selvkærlighed

– fysisk, emotionel og mental forløsning
– 9 dages healing og en lydfil
af hele sessionen

Se prisen her

Jeg glæder mig så meget til, at hjælpe dig på denne måde – det er så frigørende, transformerende og selvkærligt – mega smukt.

Quantum Clearing – den MÅ du bare give dig selv.