fbpx

Velkommen

– til min nye hjemmeside

Jeg er så glad for at kunne præsentere min nye hjemmeside for dig. Det har været en spændende, kreativ og lang proces, men her er den – wuhuuuu!

Hvis du kender mig, har du nok spottet, at jeg har skiftet navn, derfor vil du også støde på dele af mit gamle navn under anmeldelser. Jeg har lavet et indlæg om mit navneskifte, som du kan læse her. Der er også andre grunde til en ny hjemmeside.

Det er blevet nemmere for dig at navigere rundt og tage kontakt. Nu kan du også selv booke en tid til en session eller en samtale angående et forløb, og det er virkelig godt. Før du booker, så vær sikker på, at du er klar til at gå igang, så vi ikke spilder hinandens tid. Læs i den forbindelse gerne denne side.

Når det er sagt, så glæder jeg mig rigtig meget til at snakke med dig. Du behøves ikke at booke en tid med det samme, du kan også ringe eller skrive til mig. På min kontakt side er der en formular, du kan skrive i, til højre i topmenuen er der Book, og i bunden kan du klikke på mit telefonnummer eller min e-mail, for at komme i kontakt med mig.
Du kan også klikke lige her: 20192221 eller mail@nickolasmanos.dk

Så aftaler vi en tid, hvor vi kan snakke sammen om dine aktuelle eller gamle temaer, dine ønsker for fremtiden og sammen finde ud af, hvad der er bedst for dig. Samtalen er vigtig, så før du tænker, nej, det er nok ikke noget for mig eller lignede, så ring eller skriv.

Rigtig god energi til dig – Nickolas

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: